24 februari 2010 :

Hakuna zijn tweede vriendin ten huize van Leonbergerland is ook bevallen van 2 pupjes , een reutje en teefje. Tot nu toe heeft Hakuna kleine nestjes nagelaten en hopen dat hij bij Daria daar verandering in brengt. Is dit puur toeval of wie zal het zeggen? Zijn sperma was getest in juli 2009 en alles was OK. We wachten het nestje van Daria af en daarna laten het sperma nog eens testen voor alle roddels uit de weg te gaan. Misschien wil Hakuna wel bescheiden blijven en ze mooi verdelen. :) Het belangrijkste is dat de pupjes en de ouders gezond zijn en aan de natuur kan je niets veranderen.

Vanaf nu gaan we naar de volgende link dracht.

 

22 februari 2010 :

Vandaag was de grote dag voor Daria en Hakuna en onszelf. Om 19.00 u moesten we naar de dierenarts om een echo te laten nemen. En we hebben goed nieuws , Daria is zwanger !! We zijn zeer gelukkig en verheugen ons op de geboorte. Hoeveel pups er zijn was onduidelijk en zoals vorig keer zag de dierenarts er maar 4 zitten en er waren er uiteindelijk 12 waarvan 9 in leven. In ieder geval is ze zwanger . Joepie !!!!

 

20 februari 2010  :

Op 17 februari kregen we nieuws uit Amerika, Hakuna is trotse papa geworden van een reutje. Spijtig voor Roxanne dat het helaas maar eentje is want ze had veel aanvragen om een puppie uit die combinatie, maar het is een gezond en levendig pupje en dit is uiteraard het belangrijkste. Je kan de natuur ook niet dwingen en Vison & Hakuna beslissen daar voor een groot deel van. We zijn apetrots op zijn eerste nakomeling en hopen dat hij net als zijn vader een klein kampioentje mag worden.  We hebben net nieuws gekregen van Marcella en Roger dat Ella ook begonnen is om haar puppies te wereld te zetten. dus weeral spannende uurtjes. Tot gauw met meer nieuws.

 

15 februari 2010 :

Het is ondertussen een weekje geleden dat we in het dagboek geschreven hebben. Nog een weekje en we weten als Daria zwanger is .Wat we zelf denken ???? Mmmmm, we durven niet vooruit te dromen ,maar we denken dat het de goed richting uitgaat. Maar voor alle zekerheid volgende week maandag vertellen daar meer over. Voor Hakuna worden het terug spannende dagen , deze week word hij als alles goed verloopt vader, en volgende week opnieuw. Zijn eerste nakomelingen worden in de USA verwacht deze week en volgende week hier in België. Vorig week kregen we ook nieuws van het andere teefje uit de USA dat ze helaas niet zwanger is. We vinden het spijtig voor Luanne. Maar aangezien dat Luna geen puppies verwacht overweegt Luanne een puppie uit de combinatie Daria & Hakuna te nemen. Zoals iedereen wel weet is Koning winter nog altijd goed van de partij, dus hebben we wat kiekjes gemaakt en willen we ze je graag laten zien.Terwijl Bart bezig is met een nieuw verblijf te bouwen voor onze papegaaien , houden Indira en Ice-T alles goed in de gaten.

   

 

8 februari 2010:

Gisteren zijn we met Daria & Hakuna naar Eindhoven gereden om Hakuna zijn laatste puntje binnen te halen om Nederlands Kampioen te worden. Daria was er bij om te supporteren voor haar grote liefde en hij werd eerste in open klas en werd ook beste reu waardoor hij zijn officieel puntje kreeg voor de titel binnen te halen van Nederlands kampioen. Het worden spannende weken tot we weten of ons Daria zwanger is van ons champke . Dus allen Duimen! ;)

 

30 januari 2010:

Vandaag zijn we naar Moeskroen geweest en zoals Hakuna in zijn nopjes is behaalde hij een uitstekend resultaat . Hij werd eerste in open klas en werd dan ook beste reu. Daarna moest hij ook nog opkomen tegen de beste teef en hij werd beste van het ras. Joepie !!! Daarmee bekwam hij op 2,5 jarige leeftijd de titel Belgisch en Internationaal Kampioen. Ook Ice-T haalde een eerste plaats in jeugdklas reuen.
In de erering moest Hakuna het opnemen tegen alle beste honden van FCI groep 2 en behaalde nogmaals een 2 de plaats . We zijn apetrots op onze jongen en zal weldra een trotse papa worden.
 
 

 

29 januari 2010:

Vandaag vrijdag  laten we Daria en Hakuna nogmaals te samen en terug was het grote liefde. Deze keer stonden ze 27 min gekoppeld.
Nu maar afwachten op de Echo om te weten of ze zwanger is . De echo zal plaatsvinden op 22 februari. Spannend hé.
 

28 januari 2010:

Vandaag hebben Daria en Hakuna terug hun daad bewezen. Deze keer zijn ze 19 min gekoppeld geweest. Alles verliep terug vlot en probleemloos . Wel bij de ouders van Bart waar Indira en Daria verblijven sedert maandag verloopt niet alles probleemloos. Indira heeft vandaag in de vijver alle planten gesnoeid tot grote ergernis van Bart zijn mama. S' nachts zet ze het ganse huis op stelten en neemt ze de nacht voor dag en dan slaapt ze overdag als een engeltje om s' nachts het bengeltje uit te hangen. Daria daar en tegen is dit gewoon om bij de oma te gaan logeren , en zij is een schat van een hond . We gaan enkele aanpassingen doen aan onze tuin zodat ze de volgende loopsheid gewoon thuis kunnen blijven en gescheiden kunnen zijn van de reuen.

27 januari 2010:

Het is zover , ons Daria is vandaag gedekt voor de eerste keer door onze eigen Hakuna. De dekking verliep heel vlot en op een half uurtje was het voorbij. Ze hebben 15 min gekoppeld gestaan .Hij liep al de ganse dag op de uitkijk toen we hem zeiden dat Daria vandaag naar huis toe kwam. Toen Daria thuis aankwam was het voor beiden een blij weerzien. Ze maakten er een mooi schouwspel van door wat met elkaar te stoeien en kort daarna stonden ze al gauw gekoppeld. Van een prima dekking gesprokken, voor ons dit het mooiste moment wat de natuur kan brengen. Eerst wat gestoei en dan de natuurlijke dekking! Zo weet je dat ze het allebei fijn vinden.

Voor Hakuna is het een goede week  , maandag vernamen we dat ook Helene en Erijanne (Von titus Hof) zwanger zijn. Goed hé , is al 3 op3. :) . Binnenkort weten we ook of Luna in de USA drachtig is en dan duimen voor ons eigen Daria.

Morgen en vrijdag mogen ze nomaals te samen komen, dus weldra meer nieuws .

24 januari 2010:

Vandaag zondag, de dames Daria en Indira zijn nog altijd thuis . Zolang de reutjes hun driften onder controle kunnen houden lukt het prima. Morgen moeten we gaan werken dan nemen we het zekere voor het onzekere , dan gaan de dames morgenvroeg naar de ouders van Bart toe. Het word een spannende week voor ons en voor Hakuna in het bijzonder. Met kerst heeft Hakuna bezoek gekregen van 2 dames en morgen weten we of ze drachtig zijn of niet. Dan mag hij ook deze week zijn grote liefde bewijzen aan Daria. We houden jullie op de hoogte van onze spannende week. Straks komt er nog bezoek die interesse hebben voor een pup van Daria en Hakuna . Hieronder een foto van Hakuna die trouw zijn 2 dames beschermt .

17 januari 2010:

Nadat Daria nu loops is volgt ook haar dochter Indira haar op en is ze sedert zondag ook loops. We zijn blij dat ze samen loops zijn dan is het ook samen gedaan en hebben we er daarna geen last meer van. Nu lopen ze nog thuis bij de roedel maar vanaf woensdag moeten ze bij de ouders van gaan logeren. Vroeger ging Daria altijd bij mijn mama logeren maar nu Indira ook loops is willen we ze niet echt scheiden van elkaar .Indira is ook nog nooit alleen geweest en de ouders van Bart kent ze veel beter dan mijn mama, daarom gaan we proberen ze beiden bij Bart zijn ouders te laten logeren zo hebben ze elkaar nog. Het zal hier stil zijn ten huize from Yellow's Garden als de meiden niet thuis zijn. 

 

15 januari 2010:

Het is terug zo ver, ons Daria is terug loops. Nu hoeven we wel niet zoveel te plannen voor de dekking. Omdat deze keer onze Hakuna zijn liefde aan Daria mag bewijzen.  Dus deze keer hoeven we geen reis te plannen , of de sneeuw in de buurlanden te trotseren. Gewoon afwachten op het geschikte moment. Door alle goede reacties op het vorige dagboek zullen we ook deze keer terug alle laatste nieuwtjes neerpennen. Dus voor de geïnteresseerden , kom af en toe maar eens kijken .