Daria is drachtig, de pups worden verwacht rond 20 maart.

 

14 maart 2009:

Vandaag zijn we nog even naar de dierenarts geweest voor een laatste check-up van Daria haar zwangerschap. Gedurende de ganse dracht is ze 11 kilo bijgekomen , ze weegt nu 75 kg en voor de dekking woog ze 64 kg. Al hebben we niet overdreven in haar extra porties eten. We hebben nog eens een echo genomen om te zien of alles OK was . Gewoon zeer tof om dat te zien , dat daar  leven in zit in die buik. Ze stelt het anders zeer goed en gedraagt zich nu ook al een stuk rustiger. Ze gaat al niet meer mee sprinten met de andere leos ten huize, maar ze blijft lekker in onze buurt. Het word een spannende week !!!!!!

       

12 maart 2009:

Nog een goede week voor de geboorte van de pups van Daria en Douglas. Alle voorbereidingen zijn bijna klaar , dus we gaan er voor. Daria maakt het uitstekend , ze word ronder met de dag en haar melkkliertjes beginnen ook al in gang te schieten. Ze is zeer aanhankelijk geworden en haar eetlust is ook optimaal. Dus tot hier toe loopt alles prima. Dus nu maar aftellen naar volgende week .We houden jullie op de hoogte.

 

1 maart 2009:

Vandaag hebben we onze werpkist in huis geplaatst , want er moeten nog wat aanpassingen aan gebeuren. Het word wel spannend hoor nu we de kist al gezet hebben. Misschien zullen velen denken dat het te vroeg is maar beter te vroeg dan te laat. Het is dan voor ons ook ons eerste nestje en we verheugen ons er enorm op . Voor onze Hakuna ziet het er prima uit en houd een oogje in het zeil vanuit de sofa.

         

24 februari 2009:

Het begint spannend te worden nu alle voorbereiding op gang komen. Hier en daar nog wat info rondscharrelen bij vrienden fokkers. Met ons Daria verloopt alles prima , ze word volgens mij dikker als ik er nog maar naar kijk. Haar eetlust begint ook toe te nemen. Met onze Hakuna gaat ze nog atlijd wel een partijtje spelen en dan komt ze binnen en gooit ze zich tegen je voeten aan en gaat daar niet meer vandaan. We hopen dat alles zo goed blijft gaan. Dit weekend gaan we onze werpkist boven halen want Bart moet er nog een paar aanpassingen aan doen en we kunnen niet meer wachten.

 

15 februari 2009:

Vandaag zijn we gaan wandelen met de Belgische Leonbergerclub naar Cadzand . Nu we maar 3 leo's meer hebben kon iedereen mee, dus dat werd grote pret. We waren goed en wel aan het wandelen op het strand , alle hondjes liepen los en er werd gerend en gespeeld, dolle pret. Plots had Daria geen zin meer in wandelen, stond midden op het strand stil en wou niet meer komen. Ik , Carine ben dus maar met onze meid terug gegaan en op het terras gaan zitten tot de anderen terug kwamen.

                             

13 februari 2009:

Normaal waren we van plan om op 16 februari een echo te nemen maar Bart moet terug naar het buitenland voor zijn werk en daarom besloten we om te vragen aan onze dierenarts of we een beetje eerder mochten gaan. En Ja , dus zo kon Bart er ook bij zijn . We waren vol spanning en hoopten op goed nieuws maar we bleven toch realistisch omdat het de voorbije keren al een negatief was. Zelf onze dierenarts was benieuwd wat deze echo zou brengen. Eenmaal Daria op de tafel lag en de dierenarts het apparaat op haar buik zette was het al meteen duidelijk en een groot verschil dan de vorige keren. De Dierenarts wenste ons proficiat en daarmee wisten we het zeker. Op echo zagen we er al een vijftal zitten maar dit kunnen er meer zijn. Dus als je wil weten hoe dit allemaal afloopt kom geregeld eens kijken in het dagbook van Daria & Douglas.