18 april 2010:
Inmiddels zijn de pups 2,5 week oud en ze gaan super!!!  Je ziet ze dag op dag evolueren en veranderen. Gisteren hebben ze voor de eerste keer hun vleesballetjes gekregen en de één vond het al lekkerder dan de andere , maar al bij al lusten ze het wel. Gisteren ben ik, Carine samen met Wendy met Hakuna , Ice-T en Indira naar Goes getrokken in Nederland naar de hondenshow. We zijn naar huis toegekeerd met een geweldig resultaat en Hakuna was blij dat hij zijn kroost terug zag.  Ice-T kreeg een eerste plaats en een uitmuntend rapport  wat ik niet verwacht had nu hij zijn winterjas aan het verliezen is en zijn vacht niet in topconditie staat. Hakuna deed het voor de eerste keer in kampioensklas en werd eerste en werd daarna ook nog beste reu. Dan was het de beurt aan Indira , zij moest het opnemen tegen 5 andere jeugdteven. Indira showt niet zo regelmatig omdat zij nogal fel haar roedel beschermt als er een andere hond in de buurt komt. Is zij alleen is zij wel heel sociaal maar van zodra haar broer of Hakuna bij haar is wil zij dit ten sterkste verdedigen. Dit maakt het niet echt leuk om haar mee te nemen. Toch is zij een zeer mooi teefje en in de ring gedraagt ze zich prima. Daarmee haalde ze tevens een 2de plaats met ook een uitmuntend rapport. we zijn super trots op ons jonge honden van ons nestje van vorig jaar , en hopen dat de huidige pups het evengoed mogen doen in de toekomst. Op het eind van de keuring moest Hakuna nog lopen tegen een beeld van een teefje en werd hij Beste van het Ras. In de erering mocht hij het nog opnemen met de beste winnaars van iedere ras en was nog geselecteerd bij de 10 beste honden van groep 2 maar kreeg geen podiumplaats. Dus een super dag !!!
Vandaag is de zon weeral van de partij en willen we de pups voor de eerste keer laten genieten van de buitenwereld . Dit was een hele ervaring , zowel voor de puppies als voor de ganse roedel. Het ging reuze goed en Indira en Ice-T vonden het fijn dat die pups nu eindelijk uit die kist waren en dat ze met de pups mochten spelen , likken, snuffelen en genieten. Dat is onbeschrijfelijk.
 
Dit weekend hebben we ook heel wat puppie bezoek gekregen en de mensen waren allemaal superblij . We hopen daarmee dat de pups allemaal een goede thuis krijgen en dat we in de toekomst ook af en toe mogen horen hoe ze het maken.
 
 
De meisjes ( Oranje , Rood, Beige, Bruin , Geel )
 
De Jongens ( Groen, Blauw,Grijs , Zwart)
 
 
(Hakuna ,Ice-T en Indira)
 
vader zijn is vermoeiend
 
 
Ice-T  onze schapenleo
 
lekker stoeien met elkaar
 
 
De eerste stapjes buiten
Indira en Ice-T houden alles goed in het oog.
 
Hakuna geniet ervan om samen zijn kinderen te verzorgen
 
 
 
Indira zal in de toekomst ook een uitstekende moeder zijn.
 
 
 
 
 
Filmpje van de pups in de tuin