maandag 13 april 2009 :

Zoals beloofd hebben we zaterdag de individuele foto's genomen .Maar door het vele puppybezoek staan ze nu maar online. De puppies maken het super goed. Je ziet ze met de dag groeien en evolueren . Kijk zelf maar naar de foto's. Deze keer krijgen jullie 2 individuele foto's van iedere pup. Voor de foto's van vandaag (maandag) ga je naar week 3-4.

 

Groen (Reu)

 

Blauw (Reu)

 

Zwart (Reu)

 

 

Licht roze (teef)

 

 

Oranje (Teef)

 

 

Fuschia (Teef)

 

grijs (teef)

 

Licht Groen (Teef)

 

Geel (Teef)

 

 

 

 

 

Vrijdag 10 april 2009:

Vandaag zijn onze pups 3 weken oud, wat gaat de tijd vlug. Het was een zonnige dag en we wilden de pups laten kennismaken met de buitenlucht. Daarom heb ik vandaag geen individuele foto's genomen maar gewoon mee genoten van het openlucht spektakel. Klik op onderstaande foto en je ziet de ganse reportage. (je hoeft enkel op de bovenliggende foto te klikken en er verschijnt een andere foto. Er zijn er 45 stuks dus veel kijk plezier , en morgen nemen we de individuele foto's. Dus kom maar gauw terug.

  

donderdag 9 april 2009 :

Gisteren zijn we begonnen met het zelfstandig eten van een papje. Reuzepret was dit voor de puppies. Daria had daarna veel werk om ze schoon te likken en de laatste restje voor haar rekening te nemen.